Uren speelplezier binnen handbereik! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Een speeltuin voor het genot van de hele family! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Samen buiten spelen zal uw kids nooit vervelen! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Jungle Gym verkooppunt: dé Speeltoestellensite.nl

Op onze site is een overzicht te zien van onze Jungle Gym speeltoestellen. Jungle Gym is al jaren het toonaangevende merk voor speel toestellen voor uw kinderen. In de loop der jaren heeft het merk een groot assortiment op weten te bouwen met voor elk wat wils. Wij kunnen vrijwel alles van Jungle Gym leveren. De producten  zijn vaak op voorraad, dus wij kunnen snel leveren. Ook is er veel variatie mogelijk met de toestellen . Of er nu plek is voor een schommel, glijbaan of liever een klimtouw. U bepaalt wat u wilt! De bouwpakketten zijn eenvoudig zelf te monteren, maar u kunt dit ook door ons laten verzorgen.

Hout van Jungle Gym speeltoestellen

Het hout waarvan de toestellen zijn gemaakt is van een erg hoge kwaliteit. Dit om te voorkomen dat uw kinderen maar een korte tijd plezier hebben van hun Jungle Gym toestel. Ook kunnen wij de middelen leveren om de duurzaamheid van uw product te verhogen. Wilt u aanpassingen hebben aan het hout? In onze werkplaats kunnen wij vrijwel alles maken dus ook een aanpassing aan uw product. Jungle Gym

Jungle Gym producten bezorgen of afhalen

U kiest zelf of u uw Jungle Gym speeltoestel wilt ophalen of dat wij hem komen bezorgen. De producten zijn behoorlijk eenvoudig te monteren, daar hoeft u beslist geen timmerman voor te zijn. Indien u wilt kunnen wij de montage van uw product ook verzorgen. In sommige gevallen is een eerste aankoop korting mogelijk, dus informeer eerst even naar de mogelijkheden voor u!

De toren uitbreiden!

Het mooie van onze toestellen is dat het eenvoudig uit is te breiden met nieuwe modules. Zo kan er een schommel in worden gebouwd, een loopbrug en nog veel meer. Onder uw toestel staan de uitbreiding mogelijkheden. Ook zijn er diverse soorten schommels en andere accessoires leverbaar. Bekijk de mogelijkheden online! Jungle Gym

Producten bekijken

De meeste Jungle Gym producten zijn online te bekijken. Staat uw product er niet bij? Informeer dan even bij onze adviseurs, want de kans is groot dat wij uw product toch kunnen leveren tegen een goede prijs. 

Klik op de onderstaande afbeelding voor het overzicht van jungle gym speeltoestellen. 

Jungle gym

Offerte aanvraag

 • Zoek de speeltoestellen
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van speeltoestellensite

 • Complete
  speeltoestellen
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding