Uren speelplezier binnen handbereik! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Een speeltuin voor het genot van de hele family! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Samen buiten spelen zal uw kids nooit vervelen! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Houten kinderspeelhuisje

Uw wilt u kinderen een leuke plek in de tuin geven. Een plek waar ze zelfs een eigen kinderspeelhuisje hebben is dan natuurlijk ideaal. Onze solide houten kinderspeelhuisjes zijn ook nog eens fraai, dus een kinderspeelhuisje hoeft zeker geen doorn in uw oog te zijn in een mooie tuin. Een kinderspeelhuis van ons is ook nog eens gemaakt van hout van een goede kwaliteit. Waarschijnlijk kunnen zelfs uw kleinkinderen later nog genieten van het kinderspeelhuisje.  Heeft u ergens een kinderspeelhuis gezien, maar hij staat niet op de site? Informeer dan even bij onze kinderspeelhuisjes adviseurs, want de kans is groot dat wij hem toch kunnen leveren. kinderspeelhuis

Kinderspeelhuis bezorgen of afhalen

U kiest zelf of u uw kinderspeelhuis wilt komen afhalen of dat wij hem bezorgen. Wanneer u het kinderspeelhuisje komt afhalen kunt u een korting krijgen. Wij bezorgen verder in heel Nederland, BelgiĆ« en Duitsland. Informeer eerst even bij onze adviseurs over uw kinderspeelhuis. Afhankelijk van de ordergrootte is er een eerste aankoop korting op onze kinderspeelhuisjes bespreekbaar.
kinderspeelhuisje

Kinderspeelhuisjes bekijken

U kunt onze kinderspeelhuisjes online bekijken. Staat uw kinderspeelhuis er niet bij dan horen wij het graag. De kans is groot dat wij uw kinderspeelhuisje wel kunnen leveren. En heeft u speciale wensen aan uw kinderspeelhuis dan adviseren wij u hier graag over. In onze hout werkplaats is vrijwel alles mogelijk voor uw kinderspeelhuis! Bekijk het daarom online! 

Klik op de onderstaande afbeelding voor een overzicht met kinderspeelhuisjes.

 

Offerte aanvraag

 • Zoek de speeltoestellen
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van speeltoestellensite

 • Complete
  speeltoestellen
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding