Uren speelplezier binnen handbereik! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Een speeltuin voor het genot van de hele family! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Samen buiten spelen zal uw kids nooit vervelen! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Houten schommel van Speeltoestellensite.nl!

Een houten schommel voor uw kinderen in de tuin. Uw kinderen zullen zich goed vermaken met onze kwaliteit houten schommels. Wij hebben vele houten schommels voor in de tuin in ons assortiment. Mocht uw product voor de kinderen er niet bij staan, bel dan even want de kans is groot dat wij uw product wel kunnen leveren! Er is natuurlijk een standaard enkelvoudige schommel zoals iedereen hem kent. Ook zijn er houten schommels leverbaar waar je met meerdere kinderen tegelijk kunt schommelen. Wanneer u het houten schommel frame heeft, hoeft u hier niet alleen schommels aan te hangen. Er zijn meerdere accessoires leverbaar om uw kinderen zo lang mogelijk van de houten schommel toestel in de tuin te laten genieten.

Hout

Schommel
Onze schommels zijn voornamelijk gemaakt van rondhout. Wij leveren alleen zeer duurzame houten schommels. U wilt toch niet dat u uw product al na een paar jaar weg kunt gooien? Daarnaast is een toestel van rondhout ook kindvriendelijk, want het doet veel minder pijn wanneer ze zich stoten aan het houten frame. Wilt u een aanpassing aan een houten schommel? Informeer dan even en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Ook kunt u bij ons schommel hout kopen en zelf uw schommel bouwen.

Houten schommels afhalen of bezorgen

SchommelsOns bedrijf is gevestigd in Elburg. Hier kunt u uw houten schommel voor de kinderen in de tuin komen afhalen. Wilt u liever bezorging van uw houten schommel? Is geen probleem, informeer even bij onze adviseurs. Uw product is vaak op voorraad, dus wij kunnen onze schommels snel leveren. Heeft u ergens een toestel gezien en u wilt weten tegen welke prijs wij leveren? Bel even en de kans is groot dat wij uw product voordeliger kunnen leveren.

Schommels bekijken

U kunt ons assortiment schommels online bekijken. Wilt u iets weten bel dan gerust met onze adviseurs of maak gebruik van de online assistentie mogelijkheid. 

Klik op de onderstaande afbeelding voor het overzicht van schommels.            

schommel

Offerte aanvraag

 • Zoek de speeltoestellen
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van speeltoestellensite

 • Complete
  speeltoestellen
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding