Uren speelplezier binnen handbereik! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Een speeltuin voor het genot van de hele family! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Samen buiten spelen zal uw kids nooit vervelen! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Houten speeltuigen

U wilt u kinderen iets geven om mee te spelen in de tuin. Dan zijn houten speeltuigen vaak een goede oplossing. Zorg wel dat u een solide speeltuig koopt voor de veiligheid van uw kinderen. Onze houten speeltuigen zijn van een goede kwaliteit. De hoge houtkwaliteit zorgt voor een solide speeltuig en onze speeltuigen zijn ook enorm duurzaam. Waarschijnlijk hebben zelfs uw kleinkinderen straks nog plezier van uw speeltuig. Bent u op zoek naar speeltuig, maar het staat niet op de site neem dan even contact op met onze adviseurs. De kans is groot dat wij uw speeltuig wel kunnen leveren.

Uw speeltuig voor buiten bezorgen of afhalen!

U kiest zelf of u uw houten speeltuig komt afhalen of dat wij uw speeltuig bezorgen. Wanneer u uw houten speeltuig voor buiten af komt halen is een korting bespreekbaar, Wij hebben veel speeltuigen op voorraad dus we kunnen meestal snel leveren. Wij leveren onze houten speeltuigen in heel Nederland, maar ook buiten Nederland. Neem hiervoor eerst contact op met onze speeltuig adviseurs.

Speeltuigen bekijken

Een groot gedeelte van ons assortiment speeltuigen staat online. Bent u op zoek naar een speciaal type speeltuig en hij staat niet online? Neem dan contact op met onze houten speeltuigen adviseurs, want de kans is groot dat wij uw speeltuig wel kunnen leveren. Ook maatwerk aan uw speeltuig is mogelijk, want in onze houtwerkplaats kunnen wij vrijwel alles maken! 

Klik op de onderstaande afbeelding voor een overzicht van speeltuigen. 


Offerte aanvraag

 • Zoek de speeltoestellen
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van speeltoestellensite

 • Complete
  speeltoestellen
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding